@frF
All the way I wrote
Pendaftaran Matrik
May 28, 2012 @ 6:33 AM | 0 Comment [s]

Today is a day... yaaa.... a day which i'll have orentation for a few days and study for a year in science course.
*oh my english!*
aku akui,  aku mengaku, sedih teramat sangat bila calOn2 SPM 2011 semuanya dah bawa haluan masing2 untuk study further dalam kos yang berlainan. Hari ni, jam 9 pagi bertempat di kolej matrikulasi gambang, aku akan melaporkan diri dan struggle untuk dapatkan cgpa 4.O! insyaAllah... harapan dan cita2 aku untuk jadi seorang Dr. Aini i/allah aku akan dapatkan. *macam pelik je ayat aku ni*
SMKJPians batch 2011! you're the best batch ever! memoi pahit dan manis bersama korang aku tak akan lupa. tak sabar rasa nak jumpe 1O tahun akan datang.
Pilihan aku untuk masuk ke matrik adalah muktamad. Usaha aku adalah penentu kejayaan aku kelak. no love, no dreaming all the time, and no more hope.
(talk to myself) yaaa... u've to change aini. cinta penting tapi tak sepenting ilmu yang kita ada. dengan ilmu semua kita boleh dapat. ini masa nak buat parents kau bangga dengan diri kau. tebus balik result SPM kau dulu 5A 5B 1C, Ok? hebat hey!

Aku harap dengan penghijrahan aku ni juga dapat mematangkan lagi pemikiran aku yang aku admit tak matang2 lagi. *adeeesss*

p/s: all the best kepada semua bakal2 mahasiswa dan mahasiswi di pra-U, kolej, universiti dan matrik. Nak susah bukan susah, nak senang bukan senang. *aku pun dah pening*. renung2kan dan selamat berjaya. :)
this will be mine.. amiinn...

call me DR.AINI.


Thanks Baca Entry Saya . Jangan lupa baca entry lain pulak !


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Thanks for visiting my ugly duckling blog. Owh yeah!drop some comments yaw!




Story About Stuff Links





this will be mine.. amiinn...

call me DR.AINI.


Older Post | Newer Post