@frF
All the way I wrote
BawalBiru 1st Giveaway
April 8, 2012 @ 5:59 PM | 2 Comment [s]



tekan banner ye kalau nak join sayang2 ku sekalian :r::r: :face28:


ini syarat2 nye: :k::k:

:26: Buat satu entry ringkas tentang giveaway ini
:26: Dalam entry tu mestilah letakkan banner diatas dan link kan ke sini
:26: Tag satu atau lebih blogger dan make sure diorang tau
:26: Lepastu datang balik sini dan tinggalkan nama dan link entry korang tadi kat Mr Linky widget di bawah.
:26: Untuk update pasal giveaway ni sila follow blog ni ye ;p

:128:Giveaway ni berakhir pada 8 May 2012 jam 11.59 malam. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. Hadiah bagi pemenang.......jeng.jeng.jeng. :128:

:125:Tudung Bawal Printed :125:
corak boleh pilih di :98:SINI dan :98:SINI


teringin nak shawl ni:r: cantikkan :s::s: saya mahu :r: saya mahu:r::r:

taggie:
http://younggirldream.blogspot.com/
http://gadislollipops.blogspot.com/


Thanks Baca Entry Saya . Jangan lupa baca entry lain pulak !


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my Shoutbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Thanks for visiting my ugly duckling blog. Owh yeah!drop some comments yaw!




Story About Stuff Links